FAMILIE

2 dames koffiedrinkenWij begrijpen dat het in onze steeds drukker wordende maatschappij voor velen vaak moeilijk is om de taak van mantelzorger op zich te nemen. Mogelijk vindt u het als mantelzorger prettig om eens wat tijd voor uzelf te kunnen nemen. Wij helpen u graag om uw dierbaren onbezorgd te kunnen laten wonen en leven in hun eigen vertrouwde omgeving.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Onze mensen komen graag bij uw dierbaren langs voor persoonlijke aandacht en om gezellige dingen met hun te doen. Zoals een wandeling maken, boodschappen doen, naar de kapper, de dokter, een concert of een museum. Maar ook samen koken en eten, helpen met de administratie, een spelletje doen, klusjes in en om het huis.

INSPELEN OP GEVOLGEN WIJZIGING AWBZ

Mensen die gezelschap, hulp of begeleiding in en om het huis nodig hebben, konden tot eind 2014 nog aanspraak maken op steun van de gemeente. Per 1 januari 2015 zijn zij meer afhankelijk van mantelzorgers. Wij bieden een alternatief. Wij hebben een netwerk van uitstekende en betrouwbare dienstverleners en kunnen daaruit, uiteraard in samenspraak, de juiste dienstverlener voor uw dierbare familielid selecteren.

KENNISMAKINGSGESPREK

In een uitgebreid kennismakingsgesprek leren wij u en uw dierbare graag kennen en brengen zijn of haar wensen in kaart. Vervolgens gaan wij op zoek naar een dienstverlener met dezelfde interesses. Wij stellen hem of haar graag persoonlijk aan u voor.
U kunt uiteraard ook eerst contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Deel deze informatie

U kunt de informatie op deze website delen met uw vrienden: